Πιστοποιήσεις - Αναλύσεις



Ελαιόλαδο και βρώσιμες ελιές βιολογικής καλλιέργειας πιστοποιημένες απο τη ΔΗΩ (http://www.dionet.gr/)


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά:

Κιτρινοπράσινο, διαυγές, φρουτώδης της ελιάς, απαλή γεύση

Αναλύσεις
Αριθμός υπεροξειδίων (meq O2 / kg λιπαρής ύλης)
9,2
Ολική οξύτητα (%)
0,31g/100g
Συντελεστής Κ232
1,97
Συντελεστής Κ270
0,12
ΔΚ
<0,01
Κορεσμένα λιπαρά οξέα (%)
11
Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (%)
74
Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (%)
13
Σύνολο λιπαρών οξέων (%)
98
Trans λιπαρά οξέα (%)
<0,05
Πρωτεΐνες
0g
Υδατάνθρακες
0g