Ελαιόλαδο και βρώσιμες ελιές βιολογικής καλλιέργειας πιστοποιημένες απο τη ΔΗΩ (http://www.dionet.gr/)
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά:
Κιτρινοπράσινο, διαυγές, φρουτώδης της ελιάς, απαλή γεύση
- ΑναλύσειςΑριθμός υπεροξειδίων (meq O2 / kg λιπαρής ύλης)9,2Ολική οξύτητα (%)0,31g/100gΣυντελεστής Κ2321,97Συντελεστής Κ2700,12ΔΚ<0,01Κορεσμένα λιπαρά οξέα (%)11Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (%)74Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (%)13Σύνολο λιπαρών οξέων (%)98Trans λιπαρά οξέα (%)<0,05Πρωτεΐνες0gΥδατάνθρακες0g